Bel ons direct: (075) 612 58 12

Corona (COVID-19)

Hoe KiesKunstgebit om gaat met het Coronavirus!

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het Coronavirus zijn in een volgende urgente fase gekomen. Tot op heden hebben wij de adviezen van het RIVM gevolgd. Inmiddels is de situatie dusdanig dat de beroepsgroep hier sectorbreed van af gaat wijken. De ONT heeft in samenwerking met de KNMT, ANT en NVM mondhygiënsten, het volgende besluit genomen.

Het ONT-bestuur adviseert haar leden om met ingang van maandag 16 maart en in ieder geval geldend tot 28 april de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten.

Het is op dit moment belangrijk om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken om daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Onze praktijk zal aankomende week uitsluitend geopend zijn van 09:00 u tot 12:00 u voor spoedgevallen (drukplekken en reparaties) die niet kunnen wachten. Wij zijn de hele week op onze normale openingstijden telefonisch bereikbaar.

Alle andere afspraken zullen worden verzet. Hierover wordt persoonlijk contact met u opgenomen!

Neem uzelf en anderen in bescherming. Dit kunt u doen met een goed mondkapje! Via dit linkje kunt u kwalitatief goede mondkapjes kopen.

Met vriendelijke groet,

Olaf en Lucas