Bel ons direct: (075) 612 58 12

Het team

Olaf Delwig (tandprotheticus) en Eddie Heisterkamp (tandtechnicus) kennen elkaar al heel wat jaren. Toen Olaf in 2009 startte met zijn opleiding Tandtechniek bood Eddie hem een werkplek aan in zijn eigen tandtechnisch laboratorium. Door de vele ervaring van Eddie, die al jarenlang in het vak zit als tandtechnieker, heeft Olaf ontzettend veel geleerd. Na vier jaar opleiding Tandtechniek en een specialisatiejaar moest Olaf op zoek naar een nieuwe werkplek, waar hij ook aan de stoel kan leren behandelen als tandprotheticus in opleiding. Na vier jaar namen zij afscheid van elkaar, maar hebben elkaar nooit uit het oog verloren en hadden nog veel contact. Toen spraken ze al over het starten van een eigen Tandprothetische praktijk.

Vier jaar later is Olaf afgestudeerd als tandprotheticus. Niet veel later is KiesKunstgebit een feit geworden. Olaf en Eddie zijn een perfect duo door de vele jaren ervaring van Eddie als tandtechnieker en Olaf als volleerd tandprotheticus met daarbij ook negen jaar ervaring.

Olaf Delwig

Tandprotheticus

Olaf is mede-eigenaar van KiesKunstgebit en is op 18-jarige leeftijd begonnen in de tandtechniek. Na een opleiding van negen jaar en ervaring van ruim negen jaar bij een tandtechnisch laboratorium en een tandprothetische praktijk is hij in 2018 gediplomeerd tandprotheticus geworden. Direct na het slagen van zijn opleiding heeft hij KiesKunstgebit samen met Eddie Heisterkamp opgezet. Aandacht voor de patiënt tijdens de behandeling is een belangrijk speerpunt voor Olaf. Hij weet hoe hij met patiënten om moet gaan die bijvoorbeeld angstig zijn. Daarnaast levert Olaf alleen protheses af van perfecte kwaliteit. Service staat dan ook hoog in het vaandel.

Lucas Delwig

Allround medewerker

Lucas is de allround medewerker in het bedrijf. Na een enerverende rondreis langs verschillende opleidingen mag hij zich uiteindelijk Voedingstechnoloog noemen. De studie Food Commerce Technology ten spijt want in de zomer van 2019 koos hij ervoor zijn tweelingbroer bij te staan. Naast de administratie en overige werkzaamheden in het bedrijf, wilt hij zich ook gaan richten op de interessante materie van de Tandprotheticus. Hij heeft als doel ook de opleiding tot Tandprothetiek te gaan volgen. En zich dus de eerste Voedingsprotheticus te kunnen noemen.

eddie_Image-1

Eddie Heisterkamp

Tandtechnicus

Eddie is mede-eigenaar van KiesKunstgebit en is in het jaar 1984 afgestudeerd in de tandtechniek. In 2018 heeft hij KiesKunstgebit samen met Olaf Delwig opgezet. Eddie is met zijn ervaring ontzettend gespecialiseerd aan de techniektafel. Hij zorgt altijd voor de beste oplossing en perfect aansluitende protheses. Daar komt een stukje creativiteit bij kijken.