Bel ons direct: (075) 612 58 12

Reparaties en rebasingen

Begint uw prothese los te zitten? Dat is niet heel vreemd, want door de belasting van de gebitsprothese op uw kaak slinkt de kaak in de loop der jaren. Daarom adviseren wij u ook om jaarlijks op een controleafspraak te komen, zodat wij kunnen controleren of uw gebit nog perfect passend is.

Bij een rebasing maken wij een nieuwe afdruk van uw kaak met uw eigen prothese. Zo kunnen we precies zien waar er ruimte is ontstaan en waar er dus opgevuld moet worden. Wij vullen uw eigen prothese op met een nieuwe laag kunststof. De prothese zal na deze rebasing dus weer perfect in uw mond passen.

Bel ons voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak wordt er dus een nieuwe afdruk gemaakt. Vervolgens hebben wij een paar uur nodig om uw prothese aan te passen. Houd er rekening mee dat u uw prothese ongeveer een dagdeel kwijt bent.

Reparaties

Heeft u per ongeluk uw prothese laten vallen en is er een deel gebroken of gescheurd? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor het maken van uw prothese.

U kunt altijd bij ons binnen lopen voor een reparatie en vaak kunt u er op wachten, want een reparatie proberen we binnen een uur uit te voeren. Bekijk hier onze openingstijden.